vineri, 29 august 2014

De ce huse pentru iphone?

E simplu. Pentru ca pot. Si pentru ca vreau.

Am pornit blogul husepentruiphone pentru ca sunt fan Apple si imi place sa imi schimb husa destul de des si de aceea am zis sa documentez tot ceea ce fac. In plus, de mult imi doream sa pornesc si eu un blog, sa fiu in rand cu lumea, sa fiu cool.

Asa ca pornim la drum cu o prima husa - OtterBox. Cam asa arata ea:


Toata lumea care are un iphone sau care a tinut in mana un iphone a ajuns la concluzia ca arata bine, ca este frumos. Unii s-au dus chiar mai departe si au zis ca e atat de frumos incat l-ar manca...sa nu exageram. Dar totusi, sunt de acord, este un telefon frumos spre deosebire de multe alte telefoane de pe piata.

Asa ca vine intrebarea logica - de ce l-ai baga intr-o asa husa? Inteleg, e scump, vrei sa-l protejezi, dar totusi, de ce ai umbla cu telefonul bagat intr-o geaca de iarna? Si unde mai pui ca si geaca asta este destul de scumpa la randul ei...nu mai bine ai grija sa nu dai cu telefonul de perete? Eu asa fac :)

Cam asta a fost cu primul post despre husele de iphone, voi mai reveni si cu altele. Poate reusesc sa strang si niste fani la un moment dat, cine stie :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu